Contact

Restaurant 't Marmietje
Zeedijk 28 - Nieuwpoort-Bad
info@tmarmietje.be
058 23 72 79

 

Openingsuren & info.

't Marmietje is gesloten tot en met 13 december. Vanaf donderdag 14 december zijn we terug.

Wij zijn niet geopend met de feestdagen: 24 en 25 december en 31 december en 1 januari. Wel open op woensdag in de kerstvakantie.

Rustige hondjes zijn bij ons steeds welkom.

Wij hanteren geen "shift systeem" waardoor u als gast altijd de tijd krijgt die u wenst om uw lunch of diner bij ons door te brengen. Dit zorgt er evenwel voor dat het heel moeilijk is voor ons om groepen van meer dan 4 personen, laat staan meer dan 6, op een later tijdstip te reserveren. We weten namelijk nooit wanneer er twee tafels dicht bij elkaar zullen vrijkomen en onze zaak is niet zo groot. Daarom vragen we naar uw begrip en medewerking om indien u met meer dan 6 wenst te reserveren, dit om 12u of om 18u te voorzien en ons hiervoor te bellen of mailen.

Bovenstaande zorgt er jammer genoeg ook voor dat indien iemand hoopt dit systeem te kunnen omzeilen door online 2 x 4 personen te nemen om voor 8 personen te reserveren, we u echt, en met de beste wil ter wereld, niet twee tafels naast elkaar kunnen garanderen. Doe dit niet, beste gast, bel of mail ons. Dit voorkomt grote frustraties bij u en bij ons.

We proberen steeds om aan uw wensen te voldoen om een tafeltje aan de zeezicht kant te voorzien maar vragen hier ook naar uw begrip indien dit niet lukt. Zo goed als iedereen vraagt deze tafels en we  hebben er daar eigenlijk slechts 6 tafeltjes.

Buiten op ons terras mag u zeker komen uw diner of lunch gebruiken maar reserveren kan niet. Dit door de onzekere weersomstandigheden en het gegeven dat we u in geval van regen of wind meestal geen plaats meer binnen kunnen garanderen.

Dit lijken een hoop regels en voorwaarden maar enkel zo kunnen we iedereen een rustige, aangename en ja, hopelijk perfecte  ervaring garanderen, en dat is ons streefdoel.

Groetjes,

Saskia en Patrick

Contacteer ons

Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier. Gebruik dit formulier niet voor reservaties. De door u ingevoerde gegevens worden zorgvuldig bewaard en onder geen beding aan derden verstrekt.