Ontdek onze kaart
We dragen zorg om te verwerken wat onze Noordzee aan lekkers te bieden heeft. Heerlijke mosselen, kabeljauw, pladijs, sliptong, garnalen zijn onze vaste pijlers op de kaart. Daarnaast serveren wij ook een select assortiment van de beste vleesstukken. Met regelmaat van de klok bieden wij u ook verrassende en originele suggesties, steeds met seizoengebonden en zoveel mogelijk streekproducten.
Versheid is onze grootste troef.
Selecteer de gewenste stijl
Alles gecentreerd
| Suggesties | |
| Voorgerechtje: Huisbereide bisque van verse garnalen van de paardevisser, toast, kaas en rouille. | |
| Bouillabaisse “Noordzee van smaak” Met onze befaamde huisbereide garnalenbisque en 5 verschillende vissoorten (kabeljauw, pladijs, pieterman, zeepaling, koolvis), mosselen, kokkeltjes, wulloks, krabbenpoot, gamba… Geserveerd met brood en rouille of frietjes. | |
| Gegrilde reuzebrochette van Limousin Maminha Steak, (heel mals en smaakvol stuk net naast de picanha) gemarineerd met chef Patrick’s ultieme BBQ Rub. Verse frietjes, fris slaatje. | |
| Paella op de wijze van de chef, heel rijkelijk gegarneerd met diverse vissoorten, mosselen, gamba’s en zeevruchten, gegrilde kip, chorizo. | |
| Vis van het jaar: zeeduivel. (lotte) In hoeveboter gebakken zeeduivel, warme herfstgroentjes, sausje van Noilly Prat. | |
| Grill & Burger suggesties: | |
| Newport Rib Galette. (’t Marmietjes Signature Streetfood dish) Boneless slowcooked ribbetjes uit de Bradley smoker, geserveerd op een Brusselse wafel, honing, Old texas BBQ topping, Pittige Marmelite dip*. Fris slaatje, verse frietjes | |
| Gourmet Entrecôte Burger. Getoaste burger bun, homemade gegrilde Limousin Entrecôte burger (220gr), cheddar, slowcooked & crispy bacon, Old Texas BBQ topping, vier pepers & Jack Daniel’s saus. Pittige Marmelite dip. Fris slaatje, verse frietjes. | |
| Bradley smoker Pulled Pork & Beef Burger. Getoaste burger bun, homemade pulled pork (14u) uit de Bradley smoker, Smached Beefburger, cheddar, Memphis style BBQ topping, Pittige Marmelite dip*. Fris slaatje, verse frietjes. | |
| Gourmet garnalenburger op de wijze van de Chef: Getoaste bun, krokant garnalenkroketdeeg beslag, verse garnalen met sjalot en zure room, lenteui, tomaat, komkommer lollo rosso |
| Tapas |
| PROSCIUTTO SAN DANIELE DEL FRIULI | |
| Zacht gerijpte Italiaanse ham . +14 maanden. Van het gerenommeerd huis Dok Dall’Ava | |
| MONTE NEVADO MANGALICA | |
| +22 maanden gerijpte achterham van het zeldzame, natuurlijk gevoederd, Hongaarse wolvarken. Gedroogd in Spanje, Salamanca | |
| CHORIZO IBERICO PATA NEGRA | |
| Artisanale chorizo van het Iberisch zwart varken | |
| CHEF’S AMERICAIN MET TOASTJES | |
| - | |
| GEGRILDE VEURNSE WITTE PENS | |
| 1 / 2 st | |
| ESCARGOTS | |
| lookboter / à l’ail 6 st | |
| GEFRITUURDE PLADIJSFILETREEPJES | |
| met verse tartaar | |
| KRUIDIGE GEGRILDE GAMBA’S | |
| met verse tartaar 6 st | |
| CALAMARES ROMANA FRITTI | |
| - | |
| MINI GARNAALKROKETJES | |
| croquettes aux crevettes 6 st | |
| MINI KAASKROKET | |
| croquettes aux fromage 10 st | |
| KAAS | |
| fromage |
| Voorgerechten |
| NIEUWPOORTSE VISSOEP | |
| met toast & rouille | |
| TOMAAT GARNAAL | |
| tomate crevettes 1 st | |
| GARNAALKROKETTEN | |
| croquettes aux crevettes 2 st | |
| KAASKROKETTEN | |
| croquettes au fromage 2 st | |
| GEFRITUURDE PLADIJSFILETREEPJES | |
| + verse tartaar | |
| CALAMARES ROMANA FRITTI | |
| - | |
| ESCARGOTS | |
| in lookboter / à l’ail 6 st | |
| SCAMPI LOOKROOM | |
| à l’ail 6 st | |
| SCAMPI DIABOLIQUE | |
| 6 st | |
| KRUIDIGE GEGRILDE GAMBA’S | |
| + verse tartaar 6 st | |
| PORTIE FRIETJES | |
| - |
| Hoofdgerechten Vis |
| VISMARMIETJE | |
| zalm, kabeljauw, pladijsfilet en scampi in een witte wijnroomsaus | |
| IN VERSE HOEVEBOTER GEBAKKEN TONGSCHARRETJES MEUNIÈRE | |
| met verse tartaar | |
| GEGRILDE GAMBABROCHETTE | |
| ‘easy peel’ met verse tartaar | |
| SALADE TOMAAT GARNAAL | |
| 2 st | |
| SALADE SCAMPI | |
| & spek | |
| SCAMPI LOOKROOM | |
| 9 st | |
| SCAMPI DIABOLIQUE | |
| 9 st | |
| KABELJAUWHAASJE NATUUR | |
| gebakken in boter met verse tartaar | |
| KABELJAUWHAASJE PROVENÇALE | |
| - | |
| KABELJAUWHAASJE MET GARNALENSAUS | |
| - | |
| PLADIJSFILET GEBAKKEN | |
| - | |
| PLADIJSFILET MET GARNALENSAUS | |
| - | |
| GARNAALKROKETTEN 2 / 3 st | |
| - | |
| KAASKROKETTEN 2 / 3 st | |
| - |
| Hoofdgerechten Mosselen |
| MOSSELEN NATUUR | |
| - | |
| MOSSELEN WITTE WIJN | |
| - | |
| MOSSELEN MET LOOK | |
| - | |
| MOSSELEN PROVENÇALE | |
| - | |
| MOSSELEN CHEF CHOICE | |
| met witte wijn, cognac, look en room | |
| MOSSELEN ‘T MARMIETJE | |
| spek, tijm, tomaat, room, witte wijn |
| "Best of Beef" |
| GEBAKKEN STEAK NATUUR BELGISCH WITBLAUW | |
| in hoeveboter | |
| STEAK BELGISCH WITBLAUW | |
| met saus naar keuze | |
| EXCLUSIEF “HEIFER” LIMOUSIN BEEF, CHEF’S SELECTION | |
| Absolute topkwaliteit, jong vrouwelijk rund, botermals en smaakvol. In samenwerking met de Schoorbakkehoeve uit Schore (Middelkerke). | |
| LIMOUSIN RUMPSTEAK | |
| uit de filet mignon, gegrild of in hoeveboter gebakken | |
| GEGRILDE LIMOUSIN ENTRECÔTE | |
| Geserveerd met frietjes en een fris slaatje | |
| GEGRILDE LIMOUSIN ZESRIB | |
| Geserveerd met frietjes en een fris slaatje | |
| VLAAMSE STOVERIJ | |
| met Rodenbach | |
| SPAGHETTI BOLOGNAISE | |
| - |
| Specialiteit van de beenhouwer. |
| KOUDE BEREIDING STEAK TARTAAR CHATEAUBRIAND | |
| rauw gemalen chateaubriand op smaak gebracht met een marinade van zeezout en Lampong peper. Breng zelf op smaak met sjalotjes, kappertjes, augurkjes, worcestersaus en ei | |
| CHEF’S AMERICAIN MET CHATEAUBRIAND | |
| rauw gemalen chateaubriand, gekruid met Patrick’s secret kruidensaus |