Ontdek onze kaart

We dragen zorg om te verwerken wat onze Noordzee aan lekkers te bieden heeft. Heerlijke mosselen, kabeljauw, pladijs, sliptong, garnalen zijn onze vaste pijlers op de kaart. Daarnaast serveren wij ook een select assortiment van de beste vleesstukken. Met regelmaat van de klok bieden wij u ook verrassende en originele suggesties, steeds met seizoengebonden en zoveel mogelijk streekproducten.

Versheid is onze grootste troef.

Suggesties
Stoofpotje met baby lotte (zeeduivel) & broccoli “à l’ Ostendaise” (maar met een Nieuwpoortse draai) Gegratineerde aardappelpuree met peterselie.
Spicy tagliatelle tomaat-mascarpone met scampi & chorizo
In hoeveboter gebakken roggevleugel met kappertjes, fris slaatje en frietjes. (ailes de raie aux câpres)
Frisse garnalensalade op de wijze van de chef (salade de crevettes grises a la facon du chef)
Grill suggesties:
Gegrilde Entrecote van het Franse ras: “Blonde ‘d’Aquitaine” (uit de streek rond Bordeaux.) Heel fijne vleesstructuur, super mals, mooi gemarmerd, karakteristieke smaak. Topper!
Nieuw: The “Porklander” BrasVar Burger: Getoaste burger bun, homemade gegrilde burger van gemarineerd Brasvarken, cheddar, gekarameliseerde ajuinringen, slowcooked & crispy bacon, sweet Irish stout topping. Fris slaatje, verse frietjes. Spicy chipotle saus.
Tapas
PROSCIUTTO SAN DANIELE DEL FRIULI
Zacht gerijpte Italiaanse ham . +14 maanden. Van het gerenommeerd huis Dok Dall’Ava
MONTE NEVADO MANGALICA
+22 maanden gerijpte achterham van het zeldzame, natuurlijk gevoederd, Hongaarse wolvarken. Gedroogd in Spanje, Salamanca
CHORIZO IBERICO PATA NEGRA
Artisanale chorizo van het Iberisch zwart varken
CHEF’S AMERICAIN MET TOASTJES
-
GEGRILDE VEURNSE WITTE PENS
1 / 2 st
ESCARGOTS
lookboter / à l’ail 6 st
GEFRITUURDE PLADIJSFILETREEPJES
met verse tartaar
KRUIDIGE GEGRILDE GAMBA’S
met verse tartaar 6 st
CALAMARES ROMANA FRITTI
-
MINI GARNAALKROKETJES
croquettes aux crevettes 6 st
MINI KAASKROKET
croquettes aux fromage 10 st
KAAS
fromage
Voorgerechten
NIEUWPOORTSE VISSOEP
met toast & rouille
TOMAAT GARNAAL
tomate crevettes 1 st
GARNAALKROKETTEN
croquettes aux crevettes 2 st
KAASKROKETTEN
croquettes au fromage 2 st
GEFRITUURDE PLADIJSFILETREEPJES
+ verse tartaar
CALAMARES ROMANA FRITTI
-
ESCARGOTS
in lookboter / à l’ail 6 st
SCAMPI LOOKROOM
à l’ail 6 st
SCAMPI DIABOLIQUE
6 st
KRUIDIGE GEGRILDE GAMBA’S
+ verse tartaar 6 st
PORTIE FRIETJES
-
Hoofdgerechten Vis
VISMARMIETJE
zalm, kabeljauw, pladijsfilet en scampi in een witte wijnroomsaus
IN VERSE HOEVEBOTER GEBAKKEN TONGSCHARRETJES MEUNIÈRE
met verse tartaar
GEGRILDE GAMBABROCHETTE
‘easy peel’ met verse tartaar
SALADE TOMAAT GARNAAL
2 st
SALADE SCAMPI
& spek
SCAMPI LOOKROOM
9 st
SCAMPI DIABOLIQUE
9 st
KABELJAUWHAASJE NATUUR
gebakken in boter met verse tartaar
KABELJAUWHAASJE PROVENÇALE
-
KABELJAUWHAASJE MET GARNALENSAUS
-
PLADIJSFILET GEBAKKEN
-
PLADIJSFILET MET GARNALENSAUS
-
GARNAALKROKETTEN 2 / 3 st
-
KAASKROKETTEN 2 / 3 st
-
Hoofdgerechten Mosselen
MOSSELEN NATUUR
-
MOSSELEN WITTE WIJN
-
MOSSELEN MET LOOK
-
MOSSELEN PROVENÇALE
-
MOSSELEN CHEF CHOICE
met witte wijn, cognac, look en room
MOSSELEN ‘T MARMIETJE
spek, tijm, tomaat, room, witte wijn
"Best of Beef"
GEBAKKEN STEAK NATUUR BELGISCH WITBLAUW € 24
in hoeveboter
STEAK BELGISCH WITBLAUW € 26
met saus naar keuze
EXCLUSIEF “HEIFER” LIMOUSIN BEEF, CHEF’S SELECTION
Absolute topkwaliteit, jong vrouwelijk rund, botermals en smaakvol. In samenwerking met de Schoorbakkehoeve uit Schore (Middelkerke).
LIMOUSIN RUMPSTEAK € 29
uit de filet mignon, gegrild of in hoeveboter gebakken
GEGRILDE LIMOUSIN ENTRECÔTE € 29
Geserveerd met frietjes en een fris slaatje
GEGRILDE LIMOUSIN ZESRIB € 28
Geserveerd met frietjes en een fris slaatje
VLAAMSE STOVERIJ € 21
met Rodenbach
SPAGHETTI BOLOGNAISE € 15
-
Specialiteit van de beenhouwer.
KOUDE BEREIDING STEAK TARTAAR CHATEAUBRIAND € 23
rauw gemalen chateaubriand op smaak gebracht met een marinade van zeezout en Lampong peper. Breng zelf op smaak met sjalotjes, kappertjes, augurkjes, worcestersaus en ei
CHEF’S AMERICAIN MET CHATEAUBRIAND € 22
rauw gemalen chateaubriand, gekruid met Patrick’s secret kruidensaus