Versheid en vakmanschap
is onze grootste troef
Door de opleiding van chef Patrick als slager kunnen wij u daarnaast ook een select assortiment van de beste vleesstukken serveren. Wij selecteren de beste stukken uit diverse runderrassen om u dit gegrild of in hoeveboter gebakken aan te bieden.
Met regelmaat van de klok bieden wij u ook verrassende en originele suggesties, steeds met seizoengebonden en zoveel mogelijk streekproducten.

Wekelijks bieden wij u ook een
nieuwe suggestie, steeds met
seizoensgebonden produkten
U bent
van harte welkom,
de tafel is gedekt.
Grillen, kruiden en marineren zijn de grote passie van de chef, het zoeken hoe een product, vis of vlees, het best tot zijn recht komt en u dit op een eenvoudige en eerlijke manier aan te bieden. Alles onder het motto: “Goede wijn behoeft geen krans” Dit alles met verse frietjes, huisbereide mayonaise of sausjes, wij dragen zorg voor alles wat op uw bord komt. Vriendelijke bediening met aandacht voor elke gast staat bij ons ook hoog in het vaandel. Bij ons moet zich thuis voelen, en dit met prachtig zeezicht.
